keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Sananen huumeista

Perus tunnetila mikä minullakin on päällä päivittäin on vähän ahdistunut ja epämiellyttävä. Kun on ottanut vähän jotain niin pääsee tästä perus paskasta fiiliksestä pois. Voi olla sellainen ihminen mitä haluaa olla ja heräilee tunteita että tunteeko joku muakin kohtaa jotain, välittää ja rakastaa? En pysty hyväksymään sitä, että asiat voi mennä hyvin. Elämäni on seilaamista ilman focusta tai visiota mitä teen minuutin päästä. Olen surkea ja lääkitsen itseäni. 

Aina tulisi lukea ja oppia aineesta ennen kun kokeilet niin tiedät oikean annoksen ja miten vastuullisesti sitä käytetään. Joku on niin vahvaa että voit vetää yliannostuksen samantien. Kaikki käyttäjät tietävät että pitkäaikasellä käytöllä voi olla negatiivia vaikutuksia kehoon ja mieleen.

Huumeita on mahdollisuus käyttää oikein. On ihmisiä jotka viihdekäyttää ja niillä pysyy homma hyvin lapasessa. Kukaan ei koskaan käyttäis päihteitä ellei niistä seurais jotain hyvääkin. Hyvät kokemukset mitä yleensä saadaan on sosiaalisia kokemuksia. Tarvitaan joku keino tutustua tuntemattomiin ihmisiin.



Kaikki huumeet eivät ole laittomia. Huumausainelakia voidaan kiertää muuntelemalla huumausaineen kemiallista kaavaa. Erilaisen molekyylirakenteen luomiseksi riittää yhden atomin vaihtaminen toiseksi. Yhdestä aineesta saa 10- 1000 eri johdosta. Lopputuloksena voidaan saada alkuperäisen aineen ominaisuuksia muistuttava aine, jota kuitenkaan ei ole luokiteltu huumausaineeksi. Uusia muuntohuumeita kehitetään nopeammin kuin laki ehtii kieltää.

Tässä on yksi syy miksi huumeiden laillistaminen olisi kansanterveydelle parempaa kuin kieltäminen. Jos ihminen haluaa päästä taikamaailmoihin, sinne se myös pääsee, joten miksi kieltää tämä ja laittaa heidät käyttämään jotain tavaraa joka on heidän terveydelleen paljon haitallisempaa, kuin nämä ns. normaalit huumeet?

Millaisen riskin haluaa ottaa vain huvin vuoksi, pitäisi olla jokaisen oma asia. Jokaisella on oikeus omaan kehoon.

Ihmisiä velvoitetaan raitistumiseen, ja sen tulokset ovat äärettömän huonoja. Pitkään aineita käyttäneet eivät tiedä miten elää selvinpäin. Käytön voi lopettaa vaikka sata kertaa, itse lopettaminen ei ole niin vaikeaa kuin se, miten elät selvinpäin. Vuosia päihteitä käyttänyt henkilö joutuisi heivaamaan kaikki ystävät, ja löytää uusia, vieläpä raittiita. Keneltä se meiltä onnistuisi? Raittiita on suomalaisista alle 10%.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti